Over mij

Ik ben Marjanne van Diermen, 29 jaar en woonachtig te Bunschoten-Spakenburg. Vanaf 2021 ben ik gestart als kinder- en jongerencoach.

Mijn liefde voor het coachen/begeleiden van kinderen is ruim 10 jaar geleden begonnen. Er werd mij gevraagd om bijles te geven in rekenen/wiskunde. Ik ontdekte al gauw dat ik het enorm leuk vond om te doen en dat de resultaten van mijn leerlingen omhoog gingen. Wat een voldoening gaf dit! Vanuit hier kreeg ik steeds meer aanvragen binnen en ontdekte ik mijn liefde voor de didactiek en pedagogiek. Als 17-jarige maakte ik dan ook de keuze om de PABO te gaan doen. Ik wist het zeker: ik wilde kinderen helpen, onderwijzen en coachen! 

Na het behalen van mijn PABO-diploma ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs als leerkracht, remedial teacher (rekenen) en reken-/wiskundedocente, waarbij ik les gaf aan de eerste en tweede klassen van het VMBO. Ik ontdekte hier dat meerdere kinderen problemen ervoeren met o.a. het plannen en zag dat deze problemen een grote impact konden hebben op het functioneren van de kinderen/jongeren. Ik voerde gesprekken met ouders en kwam tot de conclusie dat het lastig is om deze problemen van een eigen zoon/dochter direct te verhelpen. 

Dit was voor mij een moment dat ik wist dat ik nog niet was uitgeleerd: Ik wilde wat voor deze groep kinderen en ouders betekenen. Vertrouwen winnen en samen tot een mooie oplossing komen! Door de opleiding tot kindercoach (KIK-opleiding) en de opleiding Leren Leren van Kind In Beeld heb ik mij verder mogen specialiseren in de individuele begeleiding van kinderen!  

Ik hoop dat ik u hierbij voldoende heb geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn, kunt u mij mailen en/of bellen. Deze gegevens kunt u vinden onder 'contact'. 

Liefs, 
Marjanne