Bijles

Er bestaat een grote kans dat uw kind gefrustreerd raakt wanneer hij/zij op school niet mee kan komen. Of soms ziet uw kind zo enorm op tegen de toetsen dat hij/zij er letterlijk ziek van wordt. Tijdens de bijlessen probeer ik uw kind weer zelfvertrouwen te geven en de angst voor een vak weg te nemen, zodat zij zich weer wat meer kunnen ontspannen en dus beter presteren. 

Voor wie?
Bijles is geschikt voor kinderen en jongeren die vastlopen op school, stress of faalangst ervaren op het moment dat zij een toets moeten maken. Ook kan bijles geschikt zijn om kinderen meer vertrouwd te maken met het type onderwijs. In samenwerking met uw zoon/dochter begeleid ik hen naar een (CITO)toets, tentamen of examen toe. 

Doelgroepen:
- Basisschool:
Groep 5 t/m 8: rekenen, begrijpend lezen, spelling en/of taal.
- Middelbare school:
VMBO (klas 1 t/m 4): Nederlands/Wiskunde/Biologie
HAVO/VWO (klas 1 t/m 3): Nederlands/Wiskunde

Handig om te weten: De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis. Buiten Bunschoten-Spakenburg tegen vergoeding. 
Wanneer uw kind dit fijn vindt, mag hij/zij natuurlijk ook op het adres van 'Kindercoach Marjanne' de bijlessen volgen. 

Ervaring: 
Ik geef inmiddels meer dan 10 jaar bijles in Nederlands, rekenen en wiskunde. Hierdoor ben ik bekend met de leerdoelen die uw zoon/dochter moet behalen en heb ik met vele methodes gewerkt. Als voormalig basisschoolleerkracht en reken- en wiskundedocente hoop ik uw zoon/dochter de juiste tools te kunnen bieden.